AANDACHT VOOR TALENT

Aandacht voor talent

Over ons

KJ Support is in maart 2015 opgericht. Wij zijn een interim management- & trainingsbureau. Onze ambitie is om organisaties  succesvoller te laten zijn door het optimaliseren van hun serviceverlening. Door het leveren van excellente service creëert een bedrijf onderscheidend vermogen en is het in staat een duurzame relatie met de klant op te bouwen en te behouden.

 

Wij ondersteunen organisaties in hun ontwikkeling door te kijken naar de mogelijkheden, naar wat er al is, wat er goed gaat en naar de aanwezige kwaliteiten en talenten binnen de organisatie.

 

Karen Jansse

Een energieke, professionele en gedreven coach, klantcontact specialist en One Minute Coach® trainer. Zij heeft ruime ervaring met verander- en verbetertrajecten binnen commerciële organisaties. Tijdens deze trajecten heeft zij telkens ervaren dat de mindset van de mensen dé bepalende factor is in de ontwikkeling en het succes van de organisatie. Zij is er dan ook van overtuigd dat coaching op dit aspect essentieel en het meest effectief is. Door haar ervaring en vanuit haar overtuiging krijgt zij mensen in beweging en kan zij mensen (bege)leiden, coachen en trainen om het beste uit zichzelf te halen en te excelleren. Daarmee legt ze de basis voor een succesvolle organisatie.

 

"Focus bij je medewerkers op de individuele kwaliteiten. Heb oog voor hun talenten en geef ze de ruimte en ondersteuning om de dingen te doen waar ze goed in zijn en die ze leuk vinden. Ga uit van wat er wel is en wat er goed gaat, geef complimenten en vier successen. Dat is de basis voor ontwikkeling en groei! Ik leid, coach, train, faciliteer, inspireer en motiveer mensen om het beste uit zichzelf te halen en te excelleren. Want... dat wat je aandacht geeft groeit! "