AANDACHT VOOR TALENT

Aandacht voor talent

 

Een sterke organisatie creëer je niet zomaar. Daar is mentale veerkracht en de juiste mindset voor nodig. Veerkracht die nodig is om in te spelen op de veranderende markt en klantbehoefte. De dynamiek van continue verandering vraagt om een andere manier van werken (zelforganiserend/zelfsturend) en leidinggegeven (coachend leiderschap). KJ Support coacht, traint en begeleidt leidinggevenden, professionals, coaches en medewerkers in die verandering en hun persoonlijke ontwikkeling. 

De focus ligt op de belangrijkste waarde van de organisatie; de medewerker.  We maken gebruik van de aanwezige kwaliteiten, talenten en het potentieel in een organisatie. Wij kijken naar de mogelijkheden en gaan uit van wat er wél is, wat er al goed gaat en ontwikkelen mensen en teams vanuit die basis.

Onze aanpak is praktisch, persoonlijk, direct en wij bekijken altijd alles vanuit een positieve invalshoek.

Wij geven ondersteuning op de volgende gebieden:

Training

Coaching

Interim management  

 

Karen Jansse

Een energieke, professionele en gedreven mindset coach, klantcontactspecialist en One Minute Coach trainer. Zij heeft ruime ervaring met verander- en verbetertrajecten binnen commerciële organisaties. Tijdens deze trajecten heeft zij telkens ervaren dat de mindset van de mensen dé bepalende factor is in de ontwikkeling en het succes van de organisatie. Zij is er dan ook van overtuigd dat coaching op mindset en gedrag essentieel én effectief is. Met haar ervaring en overtuiging krijgt zij mensen in beweging. Ze (bege)leidt, coacht en traint mensen om het beste uit zichzelf te halen en te excelleren als leidinggevende, coach en specialist. Daarmee legt ze de basis voor een succesvolle organisatie.

 

"Focus bij je medewerkers op de individuele kwaliteiten. Heb oog voor hun talenten en geef ze de ruimte en ondersteuning om de dingen te doen waar ze goed in zijn en die ze leuk vinden. Ga uit van wat er wel is en wat er goed gaat, geef complimenten en vier successen. Dat is de basis voor ontwikkeling en groei! Ik leid, coach, train, faciliteer, inspireer en motiveer mensen om het beste uit zichzelf te halen en te excelleren. Want... dat wat je aandacht geeft groeit! "